Welkom

 

CONTACT
Heeft u vragen met betrekking tot de website, neemt u dan contact met ons op. Klik hier

'Rag en Rauw?'

De Postcode Loterij Straatprijs is gevallen in Biddinghuizen! Het is feest aan De Voor, maar niet voor de bijstandsfamilie Rauw (Ingrid Vroegop en Ricus Winnubst). Zij hebben namelijk net vorige maand het abonnement opgezegd. Toch stuurt de gemeente een maatschappelijk werker (Tineke Akkerman) langs om de familie bij te staan met hun gewonnen prijs.

Hun bevriende buren, de nette familie Rag (Alie den Bakker en Fré Bouwkamp), hebben wel prijs en proberen de familie Rauw er doorheen te slepen. Zo sturen zij de huishoudster (Mirjam Hoogenboom) langs om wat klusjes te doen, maar die doet een paar angstige ontdekkingen in het rommelige huis van de familie Rauw.

De kinderen van de families spelen met hele andere gevoelens. Rex Rauw (Bas Westerhof) en Roosje Rag (Marleen Winnubst) spelen al hun hele leven samen, maar er lijkt meer dan vriendschap te zijn. Al schiet Rex daar enorm van in de stress, maar Roosje weet niet van opgeven. En daar wil oma Rauw (Petra Winnubst), die stiekem bij de familie inwoont, graag een handje bij helpen.

 
templatemo.com